Πολιτισμός

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Τελετή έναρξης αύριο στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη - 40 ομάδες, 34 άρματα και 15 χιλιάδες καρναβαλιστές

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον Χορό στον Χώρο και τον Χρόνο του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019 που κάνει αύριο την επίσημη πρεμιέρα του με την Τελετή Έναρξης.

Ο Toni Sfinos θα διασκεδάσει το κοινό στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ πολλές θα είναι οι εκπλήξεις από νωρίς, για μικρούς και μεγάλους. Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019! Οι 40 συνολικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν με 34 άρματα στην Μεγάλη Παρέλαση των 15.000 καρναβαλιστών, θα κάνουν την πρώτη επίσημη επίδειξη των στολών τους στην Τελετή Έναρξης στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.

Η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει με παιδικό πρόγραμμα από τη Μεγάλη Πόρτα. Έπειτα ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα περιδιαβεί την παλιά πόλη για να φτάσει στην πλατεία όπου θα διασκεδάσει το κοινό με τον Toni Sfino.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις για τον Βασιλιά Καρνάβαλο και την μυστηριώδη ντάμα του, με τον χορό που μας ενώνει να κυριαρχεί, μιας και η φετινή θεματική είναι ο Χορός στον Χώρο και στον Χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ρέθυμνο απέσπασε τρία βραβεία στην Σκανδιναβία ως τουριστικός προορισμός. Εκατοντάδες θα είναι φέτος οι επισκέπτες από το εξωτερικό με αφορμή και το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, στην Κρήτη, στο μεταίχμιο μεταξύ των τουριστικών περιόδων.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

 

 

Σχόλια