Πολιτισμός

Στην Κρήτη ο τροβαδούρος του έρωτα, Γιάννης Πάριος

Έρχεται για δύο εξαιρετικές εμφανίσεις

O Γιάννης Πάριος, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, επιστρέφει μετά από χρόνια στην Κρήτη για δύο μοναδικές συναυλίες στο κινηματοθέατρο “Αστόρια”, στο Ηράκλειο, μεθαύριο Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις “έρωτας”, “αγάπη”, “επιτυχία” και “ταλέντο”. Το “φαινόμενο Πάριος”, με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και, δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική, και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του... Όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία τού να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του.

Και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το “σήμερα”, άλλοι με τη ζωή “που περνά και χάνεται”. Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μάς δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιούν στο κινηματοθέατρο “Αστόρια” την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ταμείο του “Αστόρια”. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 2810/226.191, 2810/242.272 και 2310/257.218.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Σχόλια