Πολιτισμός

Θεατρική Παράσταση

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει για μικρούς και μεγάλους

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, 5:30 μμ, Αστόρια

Την παράσταση για μικρούς και μεγάλους “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” παρουσιάζει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο, το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Παραστάσεις θα δοθούν στο κινηματοθέατρο “Αστόρια” στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχό του. Έτσι στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα της ζούγκλας να μαζευτούν στην οδό Λεόντων. Ο Ελέφαντας, η Ζέβρα, ο Ρινόκερος, η Τίγρης, το Ελάφι και η Μαϊμού καλούνται μέσα από διάφορες δοκιμασίες να αποδείξουν στον βασιλιά πως είναι άξιοι διάδοχοι του θρόνου. Τι θα γίνει όμως όταν οι υποψήφιοι θα έρθουν αντιμέτωποι; Θα αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες; Θα τηρήσουν το “ευ αγωνίζεσθαι”; Θα προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε χρειαστεί; Θα επιδείξουν τις αρετές που πρέπει να έχει ένας βασιλιάς; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος βασιλιάς; Το σίγουρο είναι πως η ζούγκλα δεν μπορεί να μείνει χωρίς βασιλιά...

Η συνέχεια επί σκηνής!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Φανούρης Κορρές, Μαρία Μαγγελάκη και Ξένια Κωνσταντινίδου. Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πούλη, η σκηνογραφία της Εμμανουέλας Αλφιέρη, τα κοστούμια της Τέτας Βασιλάτου, ο σχεδιασμός των φωτισμών του Δημήτρη Νίκου, τα γραφιστικά του Στέλιου Καλογεράκη και οι ειδικές κατασκευές της Εμμανουέλας Αλφιέρη.

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Καράτζιος. Ζωγραφική: Μίνα Ασημακοπούλου.

Για κρατήσεις-πληροφορίες το τηλέφωνο είναι 6974/797.109 (προπώληση: 8 ευρώ και στο ταμείο του θεάτρου: 10 ευρώ).

Να σημειωθεί ότι το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Σχόλια