Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας

Να μη λείψει κανείς από «Το Ηράκλειο μέσα από τα μάτια του Κυνηγιού»!

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, 6:00 μμ, Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης, Οδός Δουκός Μποφώρ 20.

Μία Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας για το μεγάλο Κάστρο με αφορμή το 17ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

«Το Ηράκλειο μέσα από τα μάτια του Κυνηγιού»  τιτλοφορείται η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας στο πλαίσιο του 17ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.

Η ομάδα «Καστρινοί Πειρατές» συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου την έκθεση φωτογραφίας που μαγνητίσει τα βλέμματα ολόκληρου του Ηρακλείου.

Φωτογράφοι, φίλοι της φωτογραφίας, κυνηγοί και φίλοι του κυνηγιού, αποτύπωσαν κάποιο από τα 47 σημεία του Ηρακλείου, τα οποία είχαν προκηρυχτεί και είχαν προκύψει από διάφορους γρίφους όλων των προηγούμενων διοργανώσεων. Έτσι δημιουργήθηκε μια περιπατητική διαδρομή 80 στάσεων, ταξίδι στις γωνιές της πόλης μας.

Η έκθεση αυτή θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, στην Οδό Δουκός Μποφώρ 20.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2/2/2019 ώρα 19:00. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 1/2/2019 και ώρα 18:00 και θα λειτουργεί καθημερινά 18:00 – 21:00 - εκτός Κυριακής - μέχρι και το Σάββατο 9/2/2019.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, θα γίνει κλήρωση 3 δώρων για όλους όσους έλαβαν μέρος στην έκθεση αυτή, ενώ παράλληλα θα δοθεί ως δώρο σε κάθε συμμετέχοντα το βιβλίο του Μανώλη Δερμιτζάκη «Από όσα Θυμούμαι: Το παλιό Κάστρο», προσφορά των βιβλιοπωλείων Greek Books.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια