Fuckup Nights: Το event που μας βοηθά να δούμε… την αποτυχία με «άλλο μάτι»

Πολιτισμός
Fuckup Nights: Το event που μας βοηθά να δούμε… την αποτυχία με «άλλο μάτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,02 Φεβ 2019, 20:00
Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου
Κι όμως, η αποτυχία βρήκε τη δική της γιορτή! Έρχεται ξανά στο Ηράκλειο

Το event, που κατάφερε να μετατρέψει την αποτυχία σε ευκαιρία διασκέδασης και δράσης, επιστρέφει στο Ηράκλειο.

Το Fuckup Nights Heraklion // VOL.5, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο Bill Gates έχει πει «Είναι ωραίο να γιορτάζεις την επιτυχία αλλά είναι πιο σημαντικό να αναλύεις την αποτυχία» κι αυτό ακριβώς συμβαίνει σε κάθε Fuckup Nights Heraklion event!

Στο φεστιβάλ παρέχεται η δυνατότητα να αναλυθούν αποτυχίες ανθρώπων στην επαγγελματική τους πορεία. Μαθαίνουν οι συμμετέχοντες τι λάθη να μην κάνουμε και έρχονται αντιμέτωποι με ένα από τα μεγαλύτερα “taboo” της κοινωνίας μας.

Οι ομιλητές έχοντας στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες μοιράζονται τα λάθη τους και τις αποτυχίες τους ανοιχτά, χωρίς ντροπή, σε ένα χαλαρό κλίμα και με αυτόν τον τρόπο, καλωσορίζουν και απενοχοποιούν την έννοια της αποτυχίας!

Οι ομιλητές στο Fuckup Nights Heraklion // VOL.5 θα είναι:

- Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport (cosmossport.gr)

- Zαχαρένια Ατζιτζικάκη, VP of Design Workable (workable.com)

- Στέλιος Ηλιάκης, General Manager Sleed (sleed.com) & Partner Uni.fund (uni.fund)

Η agenda της βραδιάς περιλαμβάνει εκτός από τις ομιλίες, τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη στην παρουσίαση, πολύ networking, φαγητό και ποτό. Στην παρέα συμμετέχει η Kuzina (pizzaclub.gr) και ο Μηλοκλέφτης (milokleftis.gr). Ενώ, υποστηρικτής της βραδιάς είναι η Baked Advertising (baked.gr).

Το event απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει από τα λάθη των άλλων, να εμπνευστεί, να προβληματιστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά και να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά online από εδώ: http://bit.ly/FUNher5.

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα του Bizrupt (bizrupt.gr), και σκοπό έχει να χτίσει μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από την αποτυχία.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion:

Facebook: https://www.facebook.com/FUNHeraklion

Site: https://bizrupt.gr

Email: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News