«Περιμένοντας τη νονά»: Όσα έγιναν στην Αvant Premiere για τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
«Περιμένοντας τη νονά»: Όσα έγιναν στην Αvant Premiere για τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας η πολυαναμενόμενη ταινία

Το «Περιμένοντας την Νονά» ήταν μια από τις ωραιότερες Αvant Premiere ταινίες για τους τηλεθεατές του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV!

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες φάνηκαν  να μην εμπόδισαν  την  προσέλευση του κοινού στο Odeon Talos, η φιλόξενη αίθουσα  πλημμύρησε από κόσμο και πολύ όμορφα χαμόγελα καθώς οι νικητές του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  την  τρυφερή κωμωδία  του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών Νίκου Ζαπατίνα, σε μια αποκλειστική προβολή για την Κρήτη!

Η Ελληνική Κωμωδία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 17 Ιανουαρίου και δεν πρέπει να την χάσετε! 

Τα μήνυμα της ταινίας ήταν πολλά αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η φιλία, η αγάπη, αλλά και οι δυσκολίες της ζωής που μπορούν να προκύψουν και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε!

«Όλα θα πάνε καλά στο τέλος» ήταν η ατάκα που χαρακτήριζε αυτή την όμορφη ιστορία και πραγματικά  με μια αισιόδοξη ματιά και πάνω από όλα με πολύ χιούμορ θα καταλάβουμε τη σημασία της!

Οι ταλαντούχοι κωμικοί που ήταν και οι πρωταγωνιστές του έργου  Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λευτέρης Ελευθέριου έδωσαν άφθονο γέλιο στους θεατές μας, από το πρώτο κιόλας λεπτό που ξεκίνησε το έργο! Ένα συνονθύλευμα κωμικοτραγικών καταστάσεων τους συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ταινίας αλλά εκείνοι εν τέλει βγαίνουν νικητές… Ενώ η νονά δεν λέει να φύγει από την ζωή!

Τελικά τι γίνεται στο τέλος; Σας παροτρύνουμε να μην την χάσετε και να το διαπιστώσετε μόνοι σας το φινάλε!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά και θα θέλετε να πάτε διακοπές στο πανέμορφο νησί της Νάξου  το καλοκαίρι!

Ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV ευχαριστεί την Odeon για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην προώθηση της νέας τους ταινίας, αλλά και την ομάδα του Odeon Talos που μας φιλοξένησαν για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News