Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεσηκώνει το Ηράκλειο

Πολιτισμός
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεσηκώνει το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Παρασκευή,18 Ιαν 2019, 22:30
Bofor
Στη σκηνή με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων τού “9:05”, που σημείωσε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια και 270 παραστάσεις, συγκεντρώνοντας 130.000 θεατές, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντάει ξανά τον Οδυσσέα Ιωάννου επί σκηνής, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο “Bofor”, στο Ηράκλειο, με την παράσταση “Μικρές νοθείες”.

Δύο καλλιτέχνες που μας έχουν χαρίσει μια σειρά από σπουδαίες στιγμές τα τελευταία χρόνια, σε μια παράσταση με αγαπημένα τραγούδια και μικρές ιστορίες για την ελπίδα, την ομορφιά, τη μοίρα, την επιθυμία, τον ήλιο και το όνειρο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει και ο Οδυσσέας Ιωάννου αφηγείται ιδιαίτερες ιστορίες που έγραψε για καθημερινούς ανθρώπους, για όλους μας. Ιστορίες σχεδόν αληθινές, που δε θα είχαν κανένα νόημα αν δε “νοθεύονταν” από το παράξενο, το σχεδόν απίστευτο ως αναπόσπαστο υλικό της πραγματικότητας.

Μαζί τους, σπουδαίοι μουσικοί: στο πιάνο και τα keyboards ο Ανδρέας Αποστόλου, στο ηλεκτρικό μπάσο ο Βαγγέλης Πατεράκης, στα τύμπανα ο Στέφανος Δημητρίου, στο βιολί και το τραγούδι η Μαίρη Μπρόζη, στις κιθάρες και τα πνευστά ο Γιάννης Αυγέρης και στην ενορχήστρωση ο Ανδρέας Αποστόλου.

Η ώρα έναρξης είναι στις 10:30 το βράδυ, ενώ το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 6948/371.397.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News