Πολιτισμός

Συναυλία

Ξεσηκώνει την πόλη ο Φίλιππος Πλιάτσικας

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 11:00 μμ, Cine Studio

Στο Ηράκλειο ο frontman των θρυλικών Πυξ Λαξ

Μετά την ιστορική επανένωση των 30 Χρόνων Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι οι παλιοί φίλοι να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αφήνει για λίγο πίσω τα μεγάλα στάδια και τις συναυλίες και στήνει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες καινούριες παρεΐστικες συναντήσεις”.

Στον φιλόξενο και ζεστό μουσικό χώρο Cine Studio, που όλα μπορούν να παρουσιαστούν χειροποίητα και χαλαρά, απαλλαγμένα από τη βιασύνη της εποχής.

Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 23:00 στο Cine Studio στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μαζί του μια εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές κι ανησυχίες, που θα ξεδιπλωθούν κι αυτές δίνοντάς ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο και νέα ακούσματα έκπληξη .

Ο Χάρης Μιχαηλίδης από το συγκρότημα της Δραμαμίνης, ο Νίκος Σάλτας που ενορχηστρώνει και ο Γιώργος Λιβαδάς που δίνει ρυθμό σε όλα αυτά. Τα νέα τραγούδια από δισκογραφικές δουλειές σημερινές και σύγχρονες δένουν αρμονικά με υλικό απ την εποχή της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα και του παράδεισου που πάνε οι Παλιές Αγάπες.

Η παράσταση αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Συμμετέχουν: Ο Γιώργος Λιβαδάς στα drums, Ο Χάρης Μιχαηλίδης (Δραμαμίνη) και ο Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα.

Προπώληση 10 ευρώ - Γενική Είσοδος 12 ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων 2810823813

 

Σημεία Προπώλησης από 19.12:

Πολυχώρος Τεχνόπολις,

Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης,

Πολυτεχνείο Καφέ

Σχόλια