Το αστυνομικό θρίλερ «Η Ποντικοπαγίδα» ανεβαίνει στο Πέραμα

Πολιτισμός
Το αστυνομικό θρίλερ «Η Ποντικοπαγίδα» ανεβαίνει στο Πέραμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,30 Δεκ 2018, 21:00
Πέραμα
Κλασικό έργο της Αγκάθα Κρίστι

Με μια φιλόδοξη παραγωγή και ένα έργο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ θέασης και ετών συνεχούς παρουσίας στα μεγάλα θεατρικά σανίδια του κόσμου, η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου δίνει το “παρών” στο εορταστικό πρόγραμμα “Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο”, που οργανώνουν ο Δήμος και οι φορείς της περιοχής.

“Η ποντικοπαγίδα” της Αγκάθα Κρίστι παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λιοδάκη και το κοινό καλείται να δει το πλέον αριστουργηματικό αστυνομικό θρίλερ όλων των εποχών. Ένα έργο της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας, που ξεκίνησε να παίζεται το 1947 στο ραδιόφωνο, το 1952 ανέβηκε στο θέατρο... και έκτοτε συνεχίζεται χωρίς να έχει καταφέρει κανένα άλλο έργο να υπερκεράσει την επιτυχία του.

Το Στέκι Περάματος είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του και το πολυβραβευμένο Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου κάνει ένα μεγάλο βήμα προόδου, ανοίγοντας ορίζοντες, κατακτώντας βήμα-βήμα την καταξίωσή του, παρεμβαίνοντας δημιουργικά στην εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας.

Παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ προαιρετικά προτείνεται η προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μυλοποτάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News