default-image

Διαδραστικά πειράματα με στόχο τη συγκέντρωση παιχνιδιών!

Πολιτισμός
Διαδραστικά πειράματα με στόχο τη συγκέντρωση παιχνιδιών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,30 Δεκ 2018, 13:00
Ενυδρείο Κρήτης
Αντικρίστε την διασκεδαστική πλευρά της επιστήμης στο Ενυδρείο Κρήτης

Δύο μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος η νούμερο ένα εκδήλωση έρχεται στο Cretaquarium.

Μετά την βουτιά του Άγιου Βασίλη και της αγαπημένης του γοργόνας στο μεγαλύτερο κέντρο θαλάσσιας επιστήμης και ανάδειξης του μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου στην Μεσόγειο, μας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη!

Μία διαδραστική έκθεση πειραμάτων την Κυριακή 30 Δεκέμβρη στη 13:00 στο Ενυδρείο Κρήτης (Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών, Ηράκλειο Κρήτης) θα επιχειρήσει να αναδείξει την διασκεδαστική πλευρά της επιστήμης με στόχο να μαζέψει τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο για να παρακολουθήσετε την έκθεση, αλλά οποιαδήποτε προσφορά στα είδη που αναφέρθηκαν θα εκτιμηθεί και σίγουρα θα είναι χρήσιμη!

Βέβαια, το να επισκεφθεί κάποιος τον χώρο του Ενυδρείου Κρήτης και να μην ανακαλύψει τον υποβρύχιο κόσμο της Μεσογείου, της θάλασσας που γέννησε τόσους πολιτισμούς, μοιάζει σα να φτάνει στην πηγή (κυριολεκτικά) και να μην πίνει νερό!

Η ομάδα του «Science Behind» της Κρήτης, με την συνεργασία ενός από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης, στηρίζουν τη δράση της ομάδας αλληλεγγύης Κίτρινη αποστολή!

Περιμένουν λοιπόν όλους εμάς, για ένα σύντομο ταξίδι στον χώρο της επιστήμης με εντυπωσιακά πειράματα, το οποίο διατηρεί τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα μας και αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά όλων μας με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας και παιχνιδιών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News