Πρωταθλητές Ηρακλείου: Βραβεύσεις με επιδείξεις από λιλιπούτειους κολυμβητές

Πολιτισμός
Πρωταθλητές Ηρακλείου: Βραβεύσεις με επιδείξεις από λιλιπούτειους κολυμβητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,22 Δεκ 2018, 16:00
Παγκρήτιο Στάδιο
Εορταστική εκδήλωση με τον Νίκο Κακλαμανάκη

Στο χώρο της πισίνας του Παγκρήτιου κολυμβητηρίου θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση του ο αθλητικός όμιλος «Πρωταθλητές Ηρακλείου» το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 κατά τις ώρες 16:00-17:15 οπότε θα γίνουν οι βραβεύσεις των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων και 17:15-19:15 για την κολυμβητική επίδειξη και τις βραβεύσεις των ακαδημιών.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν ένα εκπληκτικό κολυμβητικό θέαμα από λιλιπούτειους κολυμβητές και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να εμπνευστεί από τα λόγια του κορυφαίου σύγχρονου Έλληνα αθλητή, του δύο φορές ολυμπιονίκη, πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, με πέντε συμμετοχές σε ολυμπιάδες, σημαιοφόρου της ελληνικής αποστολής στην ολυμπιάδα του Σύδνεϋ και του τελευταίου λαμπαδηδρόμου στην ολυμπιάδα της Αθήνας κ. Νίκου Κακλαμανάκη ο οποίος θα είναι και ο βασικός ομιλητής και καλεσμένος του ομίλου.

Το Δ.Σ του ομίλου δηλώνει επίσημα τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Κακλαμανάκη που εμπιστεύεται τον όμιλο των «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ» και που με πολύ μεγάλη ευγένεια και αγάπη δέχτηκε να παραστεί και να εμπνεύσει όλα τα μέλη και τους θεατές.

Email επικοινωνίας: [email protected].

Τηλέφωνο  επικοινωνίας:6946397897 (κ. Ακουμιανάκης Νικόλαος) 2810.528815 (γραμματεία ομίλου στα ωράρια 16:15-20:15 καθημερινά εκτός Σαββάτου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News