Πολιτισμός

Συναυλία

Πλούσιες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και σήμερα

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 7:00 μμ, Βασιλική Αγίου Μάρκου

Επιλογές για την απογευματινή έξοδο με τα παιδιά σας!

Με μια χριστουγεννιάτικη συναυλία της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Η συναυλία θα δοθεί στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στις 7 το απόγευμα, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στο πιάνο θα είναι ο Νίκος Κοκκίνης, με τη διεύθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως.

Παράλληλα, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, στις 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Κλασικού Ωδείου Ηρακλείου με τίτλο “Χίλια καλώς ορίσατε - Χίλιες και μία νότες - Χίλιες και δύο χαρές”, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Τα Μουσικά Σύνολα, η Παιδική Χορωδία “Χορωδιακή Φωλιά”, η Χορωδία Ενηλίκων “Ars Nova”, οι σχολές της μονωδίας, της κιθάρας, του πιάνου, του βιολιού, του φλάουτου, της λύρας και των κρουστών του Κλασικού Ωδείου Ηρακλείου. Στην εκδήλωση συμπράττουν οι: Νεκταρία Λαουμτζή (μονωδία, πιάνο, διεύθυνση χορωδίας ενηλίκων), Λίνα Κοτσομύτη (μονωδία και πιάνο), Κατερίνα Σαρρή (πιάνο και χορωδία), Ανδρέας Μαυρακάκης (κιθαριστικά σύνολα), Νίκος Σκιαδάς (κρουστά), Κωνσταντίνος Ψαρουλάκης (φλάουτο), Γιώργος Κουρούπης (βιολί), και Νεκτάριος Κλωσταράκης (λύρα).

Επίσης, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο “Χριστουγεννιάτικο Κάστρο - Ταξίδι στη Χώρα των Ξωτικών”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια