Για 8η χρονιά η εκδήλωση αγάπης & αλληλεγγύης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»  

Πολιτισμός
Για 8η χρονιά η εκδήλωση αγάπης & αλληλεγγύης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφιερωμένη στα παιδιά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η ετήσια εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» από της γυναίκες της Οργάνωσης «Ίριδα» του Δήμου Χερσονήσου

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ., η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών «Ίριδα» Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά».

Στη διοργάνωση αυτή καλούνται να συμμετέχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σχολεία, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, Ιδιώτες και άλλοι φορείς οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ίριδα, για ένα κοινό στόχο, να διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσης μας από το παζάρι μας σε κοινωφελείς σκοπούς που αφορούν παιδιά.

Η Πρόεδρος κ. Ρένια Δρόσου μετά από επικοινωνία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου, επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης 60 οικογενειών με παιδιά που χρήζουν βοήθειας.

Λόγω της δύσκολης οικονομικά και κοινωνικά συγκυρίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποι μας με ιδιαίτερη ευαισθησία της ΜΚΟ Γυναικών «Ίριδα» και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε τα έσοδα της εκδήλωσης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» 2018, να διατεθούν σε μορφή τροφίμων και είδη υγιεινής, σε οικογένειες με παιδιά του Δήμου Χερσονήσου που έχουν ανάγκη.

 Η διοργάνωση της 16ης Δεκεμβρίου 2018 περιλαμβάνει:

  • Εορταστικές εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο και
  • Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων.

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν από το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου να πάνε μια βόλτα στο Cretaquarium Θαλασσόκοσμο, το οποίο ειδικά για την φιλανθρωπική εκδήλωση την ημέρα αυτή διαθέτει δωρεάν εισιτήρια για παιδιά.

Στη συνέχεια, μπορούν να απολαύσουν μια ζεστή σοκολάτα ή καφέ από το Starbucks, που θα βρίσκετε στο χώρο, να γευτείτε  παραδοσιακά γλυκίσματα και να παρακολουθήσετε τις πλούσιες εκδηλώσεις με θεατρικές παραστάσεις, χορό, χορωδίες, γυμναστικές επιδείξεις και μουσικά σύνολα.

Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια σας από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με ποικιλία πανέμορφων χειροτεχνιών και άλλων αντικειμένων που με τόσο μεράκι έχουν ετοιμαστεί για να προσφερθούν σε αυτό το σκοπό.

Η Είσοδος στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι Ελεύθερη.  

Για τα Δωρεάν Παιδικά Εισιτήρια στο Θαλασσόκοσμο μπορείτε να επισκεφτείτε το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι από τις 13:00 έως τις 16:00 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00μμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News