Πολιτισμός

Αναβάλλεται η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τσαλικάκι εξαιτίας της τραγωδίας με τον 17χρονο

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2018, φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία στο Τσαλικάκι αναβάλλεται λόγω της τραγικής κατάληξης του 17χρονου κατοίκου της περιοχής, που τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Αυτό αποφασίστηκε από τους συνδιοργανωτές φορείς, τον Σύλλογο Γυναικών Μαλεβιζίου «Μαλβαζία» και τον Δήμο Μαλεβιζίου, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του 17χρονου.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Μια από τις πιο γενναίες και συνάμα δύσκολες αποφάσεις για το παιδί της πήρε η οικογένεια  του 17χρονου δικυκλιστή που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στο Τσαλικάκι του Δήμου Μαλεβιζίου στις 12 Νοεμβρίου.

Τελικά μετά από 3 και πλέον εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, η κατάσταση του νεαρού που εξαρχής ήταν βαριά και τις τελευταίες ώρες είναι εγκεφαλικά νεκρός, χαρακτηρίζεται πλέον μη αναστρέψιμη και οι γιατροί αφού ενημέρωσαν την οικογένεια, πρότειναν να γίνει δωρεά οργάνων του άτυχου νέου, προσφέροντας παράλληλα μία ευκαιρίας ζωής σε άλλους συνανθρώπους μας.

Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας αποδείχτηκε και στην πράξη, η οποία βυθισμένη στο πένθος της για το παλικάρι της, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας το πιο μεγάλο μάθημα ζωής και συνάμα το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει η συγκεκριμένη διαδικασία

Σχόλια