default-image

Οι PhotoSapiens «κοιτούν τη δουλειά τους» και ταξιδεύουν Αθήνα

Πολιτισμός
Οι PhotoSapiens «κοιτούν τη δουλειά τους» και ταξιδεύουν Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κοίτα τη δουλειά σου» ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας που ξεκινά από την Κρήτη

Γνωρίσαμε στην Κρήτη το μοναδικό project «Κοίτα τη δουλειά σου» της δημιουργικής ομάδας PhotoSapiens και αυτή η δουλειά δεν μπορούσε να μη βγει εκτός… συνόρων.

Υπέροχες φωτογραφίες σε μία ιδέα που στηρίχτηκε σε διαφορετικά επαγγέλματα και κατάφερε να γίνει πηγή έμπνευσης. Ο κάθε εικονιζόμενος στις φωτογραφίες των PhotoSapiens εκπροσωπεί το επάγγελμά του.

Η έκθεση φωτογραφίας «Κοίτα τη δουλειά σου» ταξιδεύει, λοιπόν, στην Αθήνα για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 21 - 26 Δεκεμβρίου 2018 στο χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι στην οδό Βρυσακίου 17 στην Πλάκα, ένας χώρος που αποπνέει την αίσθηση της παλιάς Αθήνας, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης.

«Νιώθουμε πραγματική ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που φτάνουν πια πάνω από τους 60 εμπρός και πίσω από τον φακό που βοήθησαν να ολοκληρωθεί το Project, που από τις 6 Ιανουαρίου 2016 απ’ το πρώτο κλικ μέχρι σήμερα πίστεψαν σε εμάς, ώστε να παρουσιάσουμε την πρώτη ολοκληρωμένη μας ''οπτική''» αναφέρει η ομάδα PhotoSapiens.

Εσύ θα χάσεις αυτή την υπέροχη έκθεση;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News