Πολιτισμός

Συναυλία

Στέλιος Σαλβαδόρ και «Μωρά στη Φωτιά» στο Ηράκλειο

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 10:00 πμ, Bofor Live Club

Τα «Μωρά στη Φωτιά» για μία μοναδική εμφάνιση

Με νέο δίσκο, έναν από τους καλύτερους στην πολύχρονη καριέρα τους, που έχει τίτλο “Το Χρυσό κλειδί”, ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα “Μωρά στη Φωτιά” διοργανώνουν μια συναυλία- “Party” παρουσίαση δίσκου το ερχόμενο Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Bofor Live club στο Ηράκλειο.

Έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους άλμπουμ και με πλήρη σύνθεση έξι μουσικών επί σκηνής, τα “Μωρά στη Φωτιά” θα μας “ταξιδέψουν” σε νέες και παλιές ιστορίες του ελληνόφωνου ροκ με όλα τα γνωστά τους τραγούδια, όπως “Κάτω στην πόλη”, “Αδρεναλίνη”, “Ο Χαμαιλέων”, “Βαβυλωνία”, “Το παυσίπονο”, “Μανιφέστο” κ.ά.

Τριάντα ένα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του κλασικού πλέον album “Μωρά στη Φωτιά” (1987), ο Στέλιος Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του “Μωρά στη Φωτιά” συνεχίζουν να δημιουργούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους και καλούν όλους τους φίλους τους, παλιούς και καινούργιους, σε μια συναυλία-γιορτή!

Παίζουν οι μουσικοί: Στέλιος Σαλβαδόρ (μπάσο και φωνή), Σάκης Ζαχαριάδης (κιθάρα ηλεκτρική-κλασική), Ελένη Σινιάρη (πιάνο, synths), Φώτης Τσακιρίδης (ντραμς), Δημήτρης Ματζίρης (τρομπόνι, δεύτερη κιθάρα) και Κώστας Κατσαρός (τρομπέτα, synth).

Σχόλια