«Σημασία έχει να αγαπάς» απόψε στο Rex

Πολιτισμός
«Σημασία έχει να αγαπάς» απόψε στο Rex

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cinema
Τρίτη,30 Οκτ 2018, 21:30
Rex
Επιλογές ταινιών στον Άγιο Νικόλαο

Οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΝ, συνεχίζονται με την κλασική ταινία “Σημασία έχει να αγαπάς - L’ Important c’ est d’ aimer”, που κυκλοφορεί σε επανέκδοση.

Η εξαιρετική ταινία του Πολωνού σκηνοθέτη Αντρέι Ζουλάφσκι προβάλλεται σήμερα Τρίτη, στις 9:30 το βράδυ, στο κινηματοθέατρο “Rex”, με γενική είσοδο 5 ευρώ. Είναι γαλλοϊταλικής παραγωγής 1974, διάρκειας 105 λεπτών, και πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Σεζάρ για την σπαρακτική ερμηνεία της Ρόμι Σνάιντερ, ο Φάμπιο Τέστι και ο καθηλωτικός Κλάους Κίνσκι.

Υπόθεση: Ο Σερβέ, ένας φωτογράφος αισθησιακών φωτογραφιών, συναντά την Ναντίν, μία ηθοποιό δεύτερης κατηγορίας, η οποία πρωταγωνιστεί σε φτηνές ερωτικές ταινίες. Θέλοντας να τη βοηθήσει, δανείζεται ένα σεβαστό ποσό από μαφιόζους και χρηματοδοτεί μυστικά μια θεατρική παράσταση, ώστε εκείνη για πρώτη φορά να συναντηθεί με ένα μεγάλο όνειρο κι ένα μεγάλο ρόλο. Αλλά η Ναντίν πρέπει πρώτα να αντιταχθεί στον διχασμό της ανάμεσα στον ρομαντικό έρωτα και την ηθική υποχρέωσή της προς τον σύζυγό της. Θα μπορέσει τελικά αυτό το ανορθόδοξο ερωτικό τρίγωνο να επιβιώσει;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News