Ηθοποιούς αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Πολιτισμός
Ηθοποιούς αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπαίδευση
Παρασκευή,26 Οκτ 2018, 16:00
Ανδρόγεω
Δείτε πότε και πού γίνονται οι ακροάσεις

Ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ).

Η ακρόαση για την επιλογή τριών ηθοποιών, μιας γυναίκας και δύο ανδρών, που θα πάρουν μέρος στη φετινή παραγωγή του με το έργο του Ρούμπερτ Χολμς “SinΕνοχή”, μια κωμωδία αγωνίας σε σκηνοθεσία-διασκευή Χρήστου Ραχιώτη, θα λάβει χώρα στις 4 το απόγευμα στον β’ όροφο της “Ανδρόγεω”.

Συγκεκριμένα, το ΔΗΠΕΘΕΚ ζητάει:

* Μία γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 25-45 χρόνων.

* Έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 25-35 χρόνων.

* Έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 35-45 χρόνων.

Η ακρόαση θα έχει την εξής διαδικασία: Από τις 4 έως τις 5:30 το απόγευμα οι υποψήφιοι για τους ρόλους θα συναντηθούν με τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια ομαδική σκηνική συνάντηση γνωριμίας, με διάρκεια μιάμιση ώρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕΚ, «με τη χρήση τεχνικών υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού θα δοκιμάσουμε τρόπους έκφρασης, συντονισμού και επικοινωνίας, βασικά και απαραίτητα συστατικά που θα πρέπει να διαθέτουν τα μέλη που θα συνθέσουν το θίασο του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Βασική προϋπόθεση, οι υποψήφιοι να φέρουν άνετα ρούχα, παπούτσια και την καλή τους διάθεση. Επίσης, παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία».

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης 2821/044.256.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News