Πολιτισμός

Θεατρική Παράσταση

Θέατρο για την τρίτη ηλικία με ελεύθερη είσοδο

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, 7:00 μμ, Αστόρια

Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για την τρίτη ηλικία από την Περιφέρεια Κρήτης με ελεύθερη είσοδο.

Η κοινωνική δράση πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης - Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας στο πλαίσιο υλοποίησης του Κοινωνικού της Προγράμματος για το έτος 2018.

Συγκεκριμένα αφορά τους ωφελούμενους κλειστών και ανοικτών δομών (ΚΑΠΗ, ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ, προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων).

Η δράση υποστηρίζει μια ιδιαίτερα Ευάλωτη Κοινωνική Ομάδα που είναι οι  Ηλικιωμένοι και σκοπό έχει την υποστήριξή τους και την ενεργοποίηση της Ενεργού Γήρανσης, ως αντίδοτο στην Κοινωνική Απομόνωση και στα συναισθήματα Μοναξιάς απ΄ τα οποία διακατέχονται τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Η εκδήλωση «Θεατρικές Παραστάσεις για την Γ΄ Ηλικία στην Περιφέρεια Κρήτης» ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο στο Κινηματογράφο «Αστόρια» τις ώρες 7-9 μ.μ. επίσης με ελεύθερη είσοδο και για τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος, Βιάννου, Αρχανών-Αστερουσίων, Χερσονήσου με το έργο των Ρέππα –Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Σχόλια