Η πιο πρωτότυπη έκπληξη από την Κρητικιά Μαρίνα Σάττι και το σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο

Πολιτισμός
Η πιο πρωτότυπη έκπληξη από την Κρητικιά Μαρίνα Σάττι και το σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμέτρητα χαμόγελα «μοίρασαν» στους περαστικούς στο Σύνταγμα η Κρητικοπούλα Μαρίνα Σάττι και ο σπουδαίος Διονύσης Σαββόπουλος

Μία ιδιαίτερη μουσική έκπληξη επεφύλασσε όλους όσοι πέρασαν χτες το απόγευμα από την Πλατεία Συντάγματος.

Και αυτό γιατί, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, Διονύσης Σαββόπουλος, και η Κρητικής καταγωγής τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι αποφάσισαν να κάνουν πρόβα στο… δρόμο!

Η ιδιαίτερη αυτή πρόβα αφορούσε τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Διονύσης Σαββόπουλος, αυτή την Κυριακή στο «Ηρώδειο», στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία».

Μάλιστα, στη σκηνή του Ηρωδείου και στο πλευρό του Σαββόπουλος θα εμφανιστούνδύο καινούριες μουσικές δυνάμεις: Η ομάδα «ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, Fonés και Chόres» και η ομάδα «ΑΛΚΜΑΝ».

Έτσι, χτες το απόγευμα ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Μαρίνα Σάττι αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή έκπληξη στον κόσμο που περνούσε από την πλατεία Συντάγματος, πραγματοποιώντας ένα σύντομο flash-mob!

https://www.youtube.com/watch?v=DhTzjUxkHZk?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News