«Η μικρή Λογική και η Καρδούλα» την Παρασκευή το Πολύκεντρο

Πολιτισμός
«Η μικρή Λογική και η Καρδούλα» την Παρασκευή το Πολύκεντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιβλίο
Παρασκευή,07 Σεπ 2018, 19:30
Τη «Μικρή Λογική και την Καρδούλα», παρουσιάζει ο συγγραφέας Μάνος Ζερβάκης
Ένα βιβλίο… «γεμάτο» ευαισθησία και τρυφερότητα, όπου σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι… η Αγάπη

Το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Η μικρή Λογική και η Καρδούλα», παρουσιάζει ο συγγραφέας Μάνος Ζερβάκης την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας στο Ηράκλειο.

Για τη νέα αυτή έκδοση από τις Εκδόσεις «Οσελότος» θα μιλήσουν οι κ. Ζαφειρούλα Λεμονή (Κοινωνιολόγος), η κ. Κατερίνα Ζερβού (μουσικός, εκπαιδευτικός, γραφίστρια και ο συγγραφέας του βιβλίου Μάνος Ζερβάκης).

Στα παιδιά που θα βρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν μπαλονοκατασκευές θα γίνει facepainting και θα υπάρχει μουσική έκπληξη!

Ξεφυλλίστε μερικές σελίδες από το βιβλίο

Στο δάσος της ζωής και της χαράς γνωρίστηκαν η Καρδούλα και η μικρή Λογική, δυο κοριτσάκια ζωηρά που γρήγορα έγιναν φίλες και μέσα από το παιχνίδι και την παρέα τους έμαθαν πως να συνυπάρχουν με αγάπη, κατανόηση, διάλογο, χαρά και θετική διάθεση. Η Καρδούλα μάς φανερώνει την ευαισθησία της και η μικρή Λογική τη σκέψη της.

Πώς πέρασαν άραγε αυτές τις μέρες στο δάσος; Τι περιπέτειες είχαν; Πόσο βοηθά η μαμά της Καρδούλας, η Σοφία; Κι αν έρθει η στιγμή να χωριστούν, θα βρεθούν ξανά;

Σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι... η Αγάπη.

Ποιος είναι ο συγγραφέας

Ο Μάνος Ζερβάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε και αποφοίτησε από το ΤΕΙ Κρήτης Μηχανολόγος Μηχανικής Τ.Ε. Ασχολήθηκε ως ηθοποιός στο περιφερειακό θέατρο Κρήτης «Μίνωας». Από 2005 συμμετέχει σε παραστάσεις και καλοκαιρινές περιοδείες σε όλη την Κρήτη, καθώς είναι ενεργό μέλος σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς του Ηρακλείου.

Το 2009 η αγάπη του για το θέατρο τον οδήγησε στην Αθήνα όπου σπούδασε στην Ακαδημία Τέχνης Ακμή ‘‘Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου’’ και αποφοίτησε το 2011 με άριστα.

Στη συνέχεια το 2013 απέκτησε τον τίτλο B.A. in Performing Arts από το Queen Margaret University of Edinburgh με άριστα. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία στον τομέα του marketing και αργότερα στις πωλήσεις. Μετά το τέλος των σπουδών του ο Μάνος εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, κάνει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και ενήλικες, γράφει διδακτικά παραμύθια και είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News