Πολιτισμός

Συναυλία

Με ένα «μελωδικό καράβι» μας ταξιδεύει ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018, 9:00 μμ, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά

Μια μεγάλη συναυλία, που ξετυλίγει την ως εδώ πορεία του Σταμάτη Σπανουδάκη, θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του, παιγμένες με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο, και, βέβαια, κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

Μια βραδιά μουσικής, χαρισμένη σε όσα γίνανε, μείνανε αλλά και έρχονται.

«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου που θα βρεθώ ξανά “μπροστά στον κόσμο”. Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και “άγνωστα” πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας για μένα», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μαζί του συμπράττουν οι σολίστ: Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Κοτταρίδης (βιολοντσέλο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), η Ορχήστρα Εγχόρδων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη και η Χορωδία Μαλίων.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το “Μελωδικό Καράβι”. Η είσοδος είναι 18 ευρώ, ενώ το φοιτητικό, το εισιτήριο των ανέργων, των ΑμεΑ και των ατόμων άνω των 65 ετών κοστίζει 15 ευρώ. Σημειώνεται ότι η προπώληση (15 ευρώ) είναι περιορισμένη (έναρξη προπώλησης στο κιόσκι: 22/8/2018).

Σχόλια