Σταμάτης Σπανουδάκης: «Τη ζωή μου ξετυλίγω»

Πολιτισμός
Σταμάτης Σπανουδάκης: «Τη ζωή μου ξετυλίγω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Κυριακή,26 Αυγ 2018, 21:00
Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων
Μια μοναδική συναυλία στο μινωικό ανάκτορο Μαλίων την ερχόμενη Κυριακή.

Μια μεγάλη συναυλία, με τον τίτλο “Τη ζωή μου ξετυλίγω”, θα δώσει ο Σταμάτης Σπανουδάκης για πρώτη φορά στην Κρήτη, στο μινωικό ανάκτορο Μαλίων, την ερχόμενη Κυριακή 26 Αυγούστου.

Μια μεγάλη συναυλία που ξετυλίγει την ως εδώ πορεία του, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του, παιγμένες με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο, και, βέβαια, κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Μια βραδιά μουσικής, χαρισμένη σε όσα γίνανε, μείνανε, αλλά και έρχονται...

«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου που θα βρεθώ ξανά “μπροστά στον κόσμο”. Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και “άγνωστα” πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας για μένα», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μαζί του συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Κοτταρίδης (βιολοντσέλο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς) και Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο).

Συμμετέχουν η Ορχήστρα Εγχόρδων και η Χορωδία Μαλίων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη.

Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι στις 9 το βράδυ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την ομαλή προσέλευση του κοινού οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από τις 7:30 μ.μ.

Τη συναυλία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χερσονήσου-Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού, η Περιφέρεια Κρήτης και η Χορωδία Μαλίων με τη συνεργασία πάντα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News