Πολιτισμός

Αυλαία στα Χανιά "ρίχνει" το «Παράξενο Ζευγάρι»

Στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά ρίχνει απόψε αυλαία το θεατρικό έργο με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του Σάιμον «Παράξενο Ζευγάρι», παρουσιάζεται στην Κρήτη.

Με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη το θεατρικό υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων.

Πρωταγωνιστούν

Στο υπέροχο αυτό έργο, το τόσο κωμικό και ανατρεπτικό, πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί: Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.

Υπόθεση

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.

Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου.

Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Τα υπόλοιπα… επί σκηνής

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Κυριακού

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ

Προπώληση: Κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης & Δημοτικό Κτίριο ΑΝΔΡΟΓΕΩ & VIVA.GR

Σχόλια