Κότσιρας, Μιτζέλος και Κασσιάνη Λειψάκη συναντιούνται επί σκηνής

Πολιτισμός
Κότσιρας, Μιτζέλος και Κασσιάνη Λειψάκη συναντιούνται επί σκηνής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Παρασκευή,31 Αυγ 2018, 21:30
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Οι Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μιτζέλος και Κασσιανή Λειψάκη τραγουδούν για τον συνάνθρωπο σε μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στα Χανιά.

Η συναυλία, που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, με ώρα έναρξης τις 9:30 το βράδυ, θα πραγματοποιείται για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου “ΣυνΆνθρωπος”.

Στόχος της ομάδας στήριξης “ΣυνΆνθρωπος” είναι να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Μια ξεχωριστή βραδιά, μια μοναδική συναυλία του συνθέτη Αντώνη Μιτζέλου με κεντρικό ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα στα τραγούδια του άλμπουμ “Φύλακας Άγγελος” (και όχι μόνο). Μια συναυλία σχεδιασμένη να κρατήσει για πάνω από τρεις ώρες, όπου οι τρεις εξαιρετικοί μουσικοί θα κρατήσουν συντροφιά στο φιλοθεάμον κοινό που θα παρευρεθεί στον χώρο της συναυλίας.

Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και κιθαρίστας, με διεθνή δράση και αποδοχή. Ο Γιάννης Κότσιρας είναι απλά ο πιο διακεκριμένος ερμηνευτής της γενιάς του και ο κόσμος τον αγαπάει και τον ακολουθεί όπου εμφανίζεται. Μαζί τους μια νεαρή ερμηνεύτρια που ερμηνεύει για πρώτη φορά με τον δικό της εκφραστικό τρόπο τραγούδια που έγραψε ο Αντώνης για τις Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Βιτάλη κ.ά. Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα), Λεωνίδας Φιλίντας (μπάσο), Γιώργος Πανταζής (πιάνο), και Γιάννης Παπαδήμος (βιολί).

Τη μοναδική αυτή συναυλία θα ανοίξει η Χανιώτισσα ερμηνεύτρια Κασσιανή Λειψάκη με συνοδεία πιάνου από τον μουσικό Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα εξής σημεία:

* Στα γραφεία του φιλανθρωπικού σωματείου “ΣυνΆνθρωπος” επί της οδού Νεάρχου 23 (κτήριο ΤΕΕ, 1ος όροφος), καθημερινές από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

* Στο κατάστημα οπτικών “Πανοπτική” επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 45.

* Στο κιόσκι της Δημοτικής Αγοράς. 

Η Κασσιανή Λειψάκη που ξεχώρισε στον μουσικο τηλεοπτικό διαγωνισμό "THE VOICE"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News