Πασίγνωστη ερμηνεύτρια στη 10η Γιορτή «Βοσκού και Τυριού»

Πολιτισμός
Πασίγνωστη ερμηνεύτρια στη 10η Γιορτή «Βοσκού και Τυριού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετοιμάζονται να «πλημμυρίσουν» και φέτος με κόσμο τα Ζωνιανά, στη Γιορτή «Βοσκού και Τυριού»

Για 10η χρονιά, τα Ζωνιανά ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν στη μεγαλύτερη γιορτή του χωριού, μια γιορτή που, πλέον, έχει γίνει θεσμός.

Πρόκειται για τη 10η Γιορτή «Βοσκού και Τυριού», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Αυγούστου, στον περιβάλλοντα χώρο του σπηλαίου «Σφεντόνη», εκεί όπου θα παρουσιαστεί και έπειτα θα κοπεί το μεγαλύτερο τυρί της Κρήτης, βάρους 1 τόνου, με μουσική υπόκρουση τις κοντυλιές του λυράρη Τάσου Νικηφόρου και το χορευτικό «Τ΄αόρι» του Στέλιου Πατελάρου.

Μάλιστα φέτος, οι Ζωνιανοί έχουν ετοιμάσει μία ξεχωριστή έκπληξη, αφού στη φετινή εκδήλωση, η πασίγνωστη ερμηνεύτρια, Φωτεινή Δάρρα, θα ερμηνεύσει υπέροχα τραγούδια της «διαδρομής» από τη Τζένη Βάνου, μέχρι τις μάγισσες της Σμύρνης. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές, η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Κοινότητας Ζωνιανών με τους φορείς του χωριού, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μυλοποτάμου καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση του Ομίλου της Κρήτη TV και των Σχολών Μαγειρικής KAPPA STUDIES της οικογένειας Καλαθάκη. 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Στέλιος Μαλτεζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News