Ανακοίνωση έκπληξη... από το «Θέατρο των Αγρών»

Πολιτισμός
Ανακοίνωση έκπληξη... από το «Θέατρο των Αγρών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανακοίνωση από το “Θέατρο των Αγρών”, που δηλώνει ότι είναι παρόν και πως σύντομα θα βρεθεί η φόρμουλα για να λειτουργήσει ξανά, αναπτέρωσε το ηθικό στους χιλιάδες λάτρεις του θεάτρου και των εκδηλώσεων που διακόπηκαν όταν η γραφειοκρατία έβαλε τα εμπόδιά της.

Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι έχουν επιλυθεί όλα τα ζητήματα, πως πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας και πως δεν αποκλείεται και φέτος το καλοκαίρι να γίνει η... έκπληξη!

Η ανακοίνωση στο Facebook από το “Θέατρο των Αγρών” είναι η ακόλουθη:

«Μια ανακοίνωση...

Εδώ είμαστε και φέτος. Δεν έχουμε φύγει. Ένα “Θέατρο των Αγρών”, εξάλλου, δεν μπορεί να φύγει από τη θέση του. Ούτε οι πέτρες του που είναι κτισμένο, ούτε η φύση που το περιβάλλει στο Κυπαρίσσι.

Αυτοί που συνήθως φεύγουν από τις θέσεις τους είναι οι πολιτικοί και οι γραφειοκράτες που τους συνοδεύουν. Γι’ αυτό και δεν ωφελούν τα χαιρετίσματα που μας στέλνει η εξουσία και η αναγνώριση από τη Λότζια του πολιτιστικού κενού που υπάρχει σε μια επιβαρυμένη περιοχή του δήμου.

Την ίδια ώρα, όμως, χαιρετούμε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε και ρωτάτε για το αν θα ανοίξει φέτος το “Θέατρο των Αγρών”. Εξάλλου, όλοι εσείς είστε η μεγάλη μας παρέα.

Σε όλους εσάς, τους χιλιάδες, δηλώνουμε ότι το “Θέατρο των Αγρών” δεν έκλεισε, απλά ξεκουράζεται, καθώς μαζεύουμε τα κομμάτια μας από τις “πληγές” που μας προκάλεσε η γραφειοκρατία τους και η ύποπτη επιμονή τους για το γράμμα του νόμου που και οι ίδιοι δεν τηρούν στους δημοτικούς πολιτιστικούς χώρους τους... Βέβαια, να σας ενημερώσουμε ότι πλέον το “Θέατρο των Αγρών” τηρεί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας.

Το “Θέατρο των Αγρών” θα ανοίξει διατηρώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία που είχε στα 15 χρόνια λειτουργίας του. Μια ανεξαρτησία που δε διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Οι πόρτες μας θα ξανανοίξουν στο “Θέατρο των Αγρών”, για να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και κυρίως χωρίς να έχουμε σε κανέναν ουδεμία υποχρέωση...

Εδώ είμαστε λοιπόν για να δώσουμε τα χαιρετίσματά μας στην εξουσία, όπως λέει και το τραγούδι, και να πούμε σε ΕΣΑΣ, τους φίλους μας, εκτός από τους χαιρετισμούς μας, να έχετε τον νου σας για την οποιαδήποτε έκπληξή μας το καλοκαίρι.

Καλή αντάμωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News