Πολιτισμός

Τα Βαρδινογιάννεια του χρόνου στο Ηράκλειο!

Αθρόα ήταν η προσέλευση στα “Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2018”, στο Ρέθυμνο, τις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια λειτουργίας, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο στο Ηράκλειο.

Στην κατάμεστη πλατεία Μικρασιατών, στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, φιλοξενήθηκαν φέτος τα “Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια”, αφιερωμένα στη μνήμη του αείμνηστου πολιτικού και ανθρωπιστή Παύλου Βαρδινογιάννη. Ο Όμιλος Βρακοφόρων της Κρήτης και παραδοσιακοί σύλλογοι από τη Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα διασκέδασαν το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε στην πλατεία και κιόσκι του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, όπου οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, ενώ έγιναν και εγγραφές δοτών.

Το κοινό κατενθουσιάστηκε από την εκδήλωση, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 10 Αυγούστου 2019 στο κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια