Πολιτισμός

Συναυλία στη μνήμη του λαουτιέρη Διομήδη Τσικανδυλάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα “Νέα Γενιά” διοργανώνει Τιμητική Εκδήλωση - Συναυλία στην μνήμη του αγαπητού χωριανού μας, ενεργού μέλους του Συλλόγου μας και καταξιωμένου λαουτιέρη Διομήδη Τσικανδυλάκη, με την συμμετοχή του Παγκρητίου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής, την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στην Πλατεία Αγίας Τριάδος Κρουσώνα.

Κατά την εκδήλωση θα λάβουν χώρα:

* Η απονομή τιμητικών πλακετών στην οικογένεια του Διομήδη Τσικανδυλάκη από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα “Νέα Γενιά” για την προσφορά του στα κοινά, στην μουσική παράδοση, στα πολιτιστικά δρώμενα και στον πολιτισμό του τόπου μας τον οποίο με ήθος υπηρέτησε και προήγαγε.

*Η ονοματοδοσία της κεντρικής αίθουσας συμβουλίων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα “Νέα Γενιά” η οποία θα μετονομαστεί σε “Αίθουσα Διομήδης Τσικανδυλάκης”.

* Η επίσημη παράδοση ενός Σύγχρονου Ιατρικού Μηχανήματος (Μόνιτορ Ζωτικών Οργάνων) το οποίο αποτέλεσε δωρεά, με πρωτοβουλία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα “Νέα Γενιά”, στο Ιατρείο Κρουσώνα στην μνήμη του Διομήδη Τσικανδυλάκη, για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών όλης της ευρύτερης περιοχής.

* Συναυλία από την ορχήστρα του Παγκρητίου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής.

 

Σχόλια