default-image

Μια πλατεία γεμάτη βιβλία από σήμερα

Πολιτισμός
Μια πλατεία γεμάτη βιβλία από σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά από σήμερα  στην πλατεία Ελευθερίας η ετήσια καλοκαιρινή έκθεση του Συλλόγου Βιβλοχαρτοπωλών Νομού Ηρακλείου.

Μια έκθεση που θα συνοδευτεί από παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου: «Οι βιβλιοπώλες της πόλης μας, πιστοί στο ραντεβού τους με τους βιβλιόφιλους, θα βρίσκονται για 19 απογεύματα στο γνωστό πόστο της πλατείας Ελευθερίας. Με καινούργιες και παλιότερες εκδόσεις, με θεματική ποικιλία, με βιβλία που απευθύνονται σε φανατικούς, αλλά και σε περιστασιακούς αναγνώστες και βεβαίως με πολλά βιβλία για τα παιδιά.

Θα συζητήσουμε με τους φίλους της ανάγνωσης για τις εξελίξεις στον χώρο του βιβλίου, για τη δύσκολη πορεία του μέσα από τις ηλεκτρονικές συμπληγάδες. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι πως η αγάπη για τον πολιτισμό είναι συνυφασμένη με την αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση.

Στη φετινή μας έκθεση μάς συνδράμει για άλλη μια φορά το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, με το σκακιστικό σύλλογο ΟΦΗ, και συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Η έκθεσή μας θα διαρκέσει από την Τετάρτη 18 Ιουλίου (σ.σ. μεθαύριο) ως την Κυριακή 5 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά (και τις Κυριακές) από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Ραντεβού, λοιπόν, στην πλατεία Ελευθερίας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News