Εργαστήριο υποκριτικής από καταξιωμένους ηθοποιούς

Πολιτισμός
Εργαστήριο υποκριτικής από καταξιωμένους ηθοποιούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντατικό Εργαστήριο Υποκριτικής από δύο καταξιωμένους ηθοποιούς θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο.

Ο Κωνσταντίνος Μάρκελλος και η Ελένη Στεργίου (This Famous Tiny Circus theater group- «Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» της Λένας Κιτσοπουλου & «Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ» της Λούλας Αναγνωστάκη), θα διεξάγουν στο Θέατρο ΔιαRτηρητέο, στο Ηράκλειο, Εντατικό Εργαστήριο Υποκριτικής για επαγγελματίες ηθοποιούς, ερασιτέχνες ηθοποιούς και υποψήφιους σπουδαστές Δραματικών Σχολών από τις 13 μέχρι τις 23 Ιουλίου, καθημερινά 10.00-14.00.

Στο τέλος του εργαστηρίου θα γίνει ανοιχτή παρουσίαση της δουλειάς των συμμετεχόντων στο κοινό.

Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν ομαδικά (ensemble work) και προσωπικά με σκοπό να οξύνουν, μέσα από μια σειρά σωματικών δράσεων κατάλληλα προσαρμοσμένων στις δυνατότητές τους, την ικανότητά τους να συνδέονται με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα με οποιοδήποτε κείμενο ή ρόλο.

Οι συμμετέχοντες  θα χρειαστεί να έχουν αποστηθίσει ένα κείμενο της αρεσκείας τους τουλάχιστον 10 σειρών, λογοτεχνικό, θεατρικό, ποιητικό ή άλλο  (π.χ. ένα κείμενο που έγραψαν οι ίδιοι, μια προσευχή κτλ.), με θέμα του την Αγάπη.

Επίσης θα χρειαστεί να γνωρίζουν ένα, τουλάχιστον, τραγούδι της αρεσκείας τους, το οποίο μπορεί με κάποιο τρόπο να συνδέεται με το κείμενο που έχουν επιλέξει.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6936457196.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News