Μαθητές «ξετυλίγουν» το ταλέντο τους με Αριστοφάνη

Πολιτισμός
Μαθητές «ξετυλίγουν» το ταλέντο τους με Αριστοφάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Σάββατο,16 Ιουν 2018, 20:30
Πύλη Βηθλεέμ

Δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έκαναν ατέλειωτες πρόβες και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν.

Ο λόγος για τους μαθητές του ΣΤ’4  του 28ου και 57 δημοτικού σχολείου Ηρακλείου που «αποχαιρετούν» τη σχολική χρονιά και το δημοτικό με την παράσταση «Πλούτο» του Αριστοφάνη.

Χθες η παράσταση παρουσιάστηκε σε γονείς και μαθητές που ενθουσιάστηκαν από το ταλέντο, τις υποκριτικές ικανότητες και το χιούμορ των μικρών ηθοποιών που μπήκαν με άριστο τρόπο στο πνεύμα του Αριστοφάνη. Οι ρόλοι εναλλάσσονταν, οι μαθητές φορούσαν το χαρακτηριστική μάσκα-προσωπείο και η ιστορία του Πλούτου -που τυφλώθηκε και δεν μπορεί να διακρίνει τους δίκαιους από τους άδικους- ξετυλίχθηκε επί σκηνής.

Η ίδια παράσταση παρουσιάζεται το Σάββατο στις 20.30 στην Πύλη Βηθλεέμ.

Όλοι οι μαθητές της έκτης δημοτικού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας θεατρικές παραστάσεις, ερμηνεύοντας ρόλους και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε γονείς και μαθητές. Η βοήθεια των δασκάλων, γονέων, συλλόγων και της διεύθυνσης των σχολείων ήταν ανεκτίμητη σε αυτή τη διαδρομή, ενώ τα παιδιά μετέφεραν τα δικά τους μηνύματα από το  εατρικό σανίδι που φαίνεται ότι τους ταιριάζει απόλυτα.

Αποχαιρέτησαν δε με τον πιο γλυκό τρόπο το δημοτικό, για το δικό τους "ταξίδι" στο Γυμνάσιο από την επόμενη σχολική χρονιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News