Πολιτισμός

Συναυλία

Άφησαν τα δικαστικά έδρανα... για να γίνουν μουσικοί

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 7:00 μμ, Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Χανιά

Αφήνουν τα έδρανα των δικαστηρίων και με «όχημα» τη μουσική ενώνουν την φωνή τους με σκοπό να ενισχύσουν το παράρτημα νέων και παίδων Κρήτης, ένα ίδρυμα στο οποίο βρίσκουν στέγη παιδιά χωρίς γονείς.

Ο λόγος για δικαστές και δικηγόρους στα Χανιά που σε συνεργασία με φορείς της περιοχής οργανώνουν μουσική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στην παλιά πόλη.

Η εκδήλωση θα έχει τον τίτλο με τίτλο «η μουσική έχει πάντα δίκιο» και σε αυτήν θα παρουσιαστούν τραγούδια την μουσική και τους στίχους των οποίων έχουν γράψει δικαστές και δικηγόροι. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν δικηγόροι των Χανίων με την βοήθεια μουσικών της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Χανίων η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ.

«Πρόκειται για μια κοινωνική και πολιτιστική εκδήλωση που γίνεται με την συμμετοχή λειτουργών της δικαιοσύνης», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Χανίων Γιάννης Δασκαλάκης. Στον διπλό σκοπό και χαρακτήρα της εκδήλωσης αναφέρθηκε από την πλευρά της η δικηγόρος Χανίων Κατερίνα Θωμαδάκη επισημαίνοντας χαρακτηριστικά. «Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία οι λειτουργοί της δικαιοσύνης δικαστές και δικηγόροι, αποδεικνύουν ότι βρίσκονται πάντα κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα της».

Τους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση κάλεσε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος πολιτισμού Βαρβάρα Περράκη.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια