Σχεδίασε την επίσημη αφίσα του Matala Beach Festival 2018!

Πολιτισμός
Σχεδίασε την επίσημη αφίσα του Matala Beach Festival 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι απανταχού φίλοι των Ματάλων θα ζήσουν μοναδικές στιγμές από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουνίου στο μεγαλύτερο δωρεάν Φεστιβάλ της χώρας, στο Matala Beach Festival 2018! Παλιοί και νέοι γνώριμοι δίνουν ένα ραντεβού μοναδικό στο είδος του.

Ωστόσο για να είναι όλα έτοιμα συνεχίζονται από τους διοργανωτές - που φέτος διοργανώνουν έναν διαφορετικό διαγωνισμό - με αμείωτη ένταση οι προετοιμασίας για το μεγαλύτερο και πιο όμορφο Festival του καλοκαιριού.

Αν αισθάνεστε δημιουργικοί, σχεδιάστε την δική σας αφίσα, την αφίσα του Matala Beach Festival 2018 και στείλτε την μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαΐου, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό της μεγάλης γιορτής.

Δείτε τους όρους συμμετοχής, κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία που θα σας βοηθήσουν στο στήσιμο της δικής σας αφίσας, καθώς και πώς θα μπορέσετε να την στείλετε. Μπείτε στο site του Matala Beach Festival για να δείτε ΕΔΩ βήμα – βήμα τι πρέπει να κάνετε. 

Ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV έχει φροντίσει να σας εφοδιάσει με πλούσιο υλικό από το φεστιβάλ, καθώς αποτελεί χορηγό επικοινωνίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, κρατώντας το κοινό στον παλμό των πιο σημαντικών events της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News