Πολιτισμός

Αναβάλλεται για λόγους υγείας «το ημερολόγιο ενός τρελού»

Για τις 16 και 17 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένη η παράσταση «Το ημερολόγιο ενός τρελού» η οποία τελικά αναβάλλεται.

Όπως ενημερώνουν οι ιθύνοντες, το θεατρικό έργο που αναμενόταν στο θέατρο Αστόρια ακυρώνεται για λόγους υγείας και θα προγραμματιστούν εκ νέου οι παραστάσεις για τον Απρίλιο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θεατρική παράσταση «Το ημερολόγιο ενός τρελού» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Αστόρια στις16 και 17 Μαρτίου, αναβάλλεται για λόγους υγείας. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία. Παρακαλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να τα επιστρέψουν στο Δημοτικό Θέατρο για να λάβουν πίσω το αντίτιμό τους. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της παράστασης τον ερχόμενο μήνα, Απρίλιο, θα σας ανακοινωθούν άμεσα με νέο Δελτίο Τύπου».

Για το έργο

Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και ερμηνεύει «Το ημερολόγιο ενός Τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ. Ένα μεγάλο έργο έτσι όπως το αντιλαμβάνεται σήμερα ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από 17 χρόνια για να υποδυθεί τον Ποπρίστσιν, τον ήρωα του Γκόγκολ.

«Το ημερολόγιο ενός Τρελού» είναι ένα έργο σύγχρονο όσο ποτέ στην Ελλάδα του σήμερα, αφού η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει την παρανοϊκή, κωμική του ολισθηρότητα.

Η μεγάλη κωμωδία της ύπαρξης συναντά την ελευθερία της εσωτερικότητας και ο μικρός άνθρωπος, που είχε μεγάλες προσδοκίες, εισέρχεται στην σκηνή με το επίσημο ένδυμα του κλόουν.

 

Σχόλια