Η παράσταση "Cabaret Revolte" συνεχίζει ακάθεκτη - Μην τη χάσετε!

Πολιτισμός
Η παράσταση "Cabaret Revolte" συνεχίζει ακάθεκτη - Μην τη χάσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράσταση «Cabaret Revolte, Μια Βραδιά στον Κάτω Κόσμο» γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία την πρώτη χρονιά που ανέβηκε στο σανίδι & η δεύτερη χρονιά έμοιαζε σίγουρα αναμενόμενη.

Η ερασιτεχνική ομάδα χορού Εχταγή παρουσιάζει την παράσταση που γεμίζει ασφυκτικά με κόσμο κάθε φορά.

Μην τη χάσετε λοιπόν στις 9, 10, 11, 12 Μαρτίου στις 21.30, στο Θέατρο Μαρία Μανασσάκη (Φοιτητικό Κέντρο Βουτών). Για όλους εσάς που δε ζήσατε  ή και για εσά που θέλετε να ξαναζήσετε μια βραδιά στον Κάτω Κόσμο, το Cabaret Revolte επιστρέφει, ακόμη πιο καυτό, ακόμη πιο ανατριχιαστικό και φυσικά… ακόμη πιο μαύρο!

Κάθε βραδιά μοναδική!

Μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, την ατομική και συλλογική δημιουργία, την θεωρητική και πρακτική έρευνα και με σημείο αναφοράς παραμύθια και μύθους του Κάτω Κόσμου, η ομάδα δημιούργησε το δικό της υποχθόνιο Cabaret, με πρωτότυπα κείμενα και στίχους και το παρουσιάζει ξανά ανανεωμένο, γιατί κάθε βραδιά πρέπει να είναι μοναδική!

Τη σύνθεση του έργου επιμελήθηκε σκηνοθετικά και χορογραφικά ο Κωνσταντίνος Τσακιρέλης. Ερμηνεύουν τα μέλη της ομάδας: Μαρία Αρκουλή, Μύρωνας Βαρουχάκης, Ιωάννα Βασσάκη, Στράτος Γιαννίκος, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Θεοδώρα Κοκκινίδη, Μάνος Κοκκινίδης, Νικόλας Λεβεντάκης, Σόφη Πανέρη, Ρούλα Σαμιωτάκη, Αργυρώ Σμαραγδάκη και Θοδωρής Σούκας.

Η Εχταγή για ακόμα μια φορά συνεργάστηκε με ταλαντούχους καλλιτέχνες κι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο: (αλφαβητικά) Αλέξης Δαλαμάγκας (εναερίτης), Milica Ivovic (βιολόγος-ταριχεύτρια), Διαμάντη και Μαρία Κριτσωτάκη (τραγουδίστριες), Κωστής Κυριακάκης (εικονογράφος), Σήφης Μπρομοιράκης (κατασκευαστής-προγραμματιστής), Σάββας Παραγκαμιάν (εναερίτης), Γιώργος Ρώμας (φωτιστής), Μάνος Τσαντιράκης (ηχολήπτης) και Άννα Χιλετζάκη (σκηνογράφος-ενδυματολόγος), εταιρεία μακιγιάζ INGLOT, κομμωτήριο ΜΠΙΚΟΥΤΙ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936771595 (θα ισχύει καθημερινά από 19 Φεβρουαρίου και μόνο 16.00-21.00). Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών.

Η είσοδος θα γίνεται με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά, η οποία, αν και ελεύθερη, είναι απολύτως απαραίτητη. Η Εχταγή χρηματοδοτείται μόνο από το κοινό και τα μέλη της. Παρόλο που ο χορογράφος, οι ερμηνευτές και κάποιοι από τους συντελεστές δεν αμείβονται, η συνεισφορά των θεατών είναι αναγκαία για την κάλυψη των αυξημένων εξόδων της συγκεκριμένης παραγωγής.

Λίγα λόγια για την Εχταγή

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης. Συντονίζεται από το χορογράφο Κωνσταντίνο Τσακιρέλη και αποτελείται απο άτομα με εμπειρία στο σύγχρονο χορό που τα συνδέει η επιθυμία να εκφράσουν τον έρωτά τους για τις παραστατικές τέχνες. Είναι λοιπόν μια ερασιτεχνική ομάδα - με την κυριολεκτική σημασία της λέξης - την οποία ονομάσαμε Εχταγή, που στην κρητική διάλεκτο σημαίνει «επιθυμία και λαχτάρα»!

Προηγούμενα έργα

Ευμενίδες, Αισχύλου - Τραγωδία, 2016

Σκηνοθεσία - Χορογραφία: Κωνσταντίνος Τσακιρέλης

An Asch Meal - Βίντεο, 2016

Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Τσακιρέλης, Νικόλας Λεβεντάκης

(3 βραβεία στο διεθνές φεστιβάλ 60 seconds dance)

Ο Καραγκιόζης και το καταραμένο φίδι - Χοροδράμα, 2015

Σύλληψη - Γενική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσακιρέλης

"Τ" - Χοροθέατρο, 2014

Χορογραφία: Όλια Λυδάκη

Από 'δω και πέρα - Χοροθέατρο, 2014

Σύλληψη - Γενική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσακιρέλης

Οι πύλες του Χάνδακα - Βίντεο, 2014

Σκηνοθεσία - Βίντεο - Μοντάζ: Βαγγέλης Καλαϊτζής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News