Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο… σκάκι για τους μαθητές της Κρήτης

Πολιτισμός
Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο… σκάκι για τους μαθητές της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,03 Φεβ 2018, 09:00
Ξενοδοχείο Lyttos Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου
Πότε θα πραγματοποιηθούν τα Σχολικά Πρωταθλήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης για τους... μικρούς σκακιστές του νησιού;

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου οι μικροί σκακιστές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της Κρήτης θα… ευχαριστηθούν σκάκι!

Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου θα διεξαχθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Κρήτης, για τους μαθητές των Ν. Ηρακλείου και Λασιθίου, ενώ αντίστοιχα στο Τσατσαρωνάκειο Πνευματικό Κέντρο στο Καστέλι Κισσάμου θα διεξαχθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης, για τους μαθητές των Ν. Χανίων και Ρεθύμνου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στις αντίστοιχες προκηρύξεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης www.essk.gr, αλλά και στα email των διοργανωτών, [email protected] για την Ανατολική Κρήτη και [email protected] για τη Δυτική Κρήτη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διοργανώσεις θα εξασφαλίσουν τις θέσεις πρόκρισης για το Παγκρήτιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Theartemis Hotel στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου και κατ’ επέκταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών / Μαθητριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News