Ο Γ. Σπαλιάρας στη ΚΡΗΤΗ TV για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Πολιτισμός
Ο Γ. Σπαλιάρας στη ΚΡΗΤΗ TV για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού Γιάννης Σπαλιάρας και Χρύσα Κυρατζή βρέθηκαν στην ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα το πλατό της εκπομπής «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» με τη Νικολέτα Σφακιανάκη.

Ο Γιάννης εξομολογήθηκε στη Νικολέτα, ότι αγαπά την Κρήτη. Επισκέπτεται το νησί εδώ και αρκετά χρόνια, αφού έχει φίλους και έχει και πολύ άμορφες αναμνήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μου αρέσουν τα πάντα εδώ, το φαγητό, οι παραλίες, οι άνθρωποι. Έρχομαι πάρα πολλά χρόνια, έχω φίλους εδώ και έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Οι Κρητικοί είναι πολύ ζεστοί άνθρωποι».

Η πρόσκληση να παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός, όπως είπε, τον τιμά ιδιαίτερα. «Είναι μία εκδήλωση με ιστορία και "μετράει" πάρα πολλά χρόνια. Είναι άμεσα συνυφασμένο με την παράδοσή μας και καλό είναι να μην ξεχνάμε τον πολιτισμό μας», τόνισε.

Αυτό που έχει παρατηρήσει και τον έχει εντυπωσιάσει είναι ότι στο Ρέθυμνο υπάρχει «μία σύμπνοια, ο δήμος, τα μαγαζιά, ο κόσμος. Όλοι μαζί βοηθάνε, αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπω σε άλλα μέρη της Ελλάδας».

Τι είπε για το Survivor

Ο Γιάννης μίλησε, μεταξύ άλλων και για το Survivor και πώς βλέπει τους παίκτες που διαγωνίζονται τώρα σε αντίθεση με πέρυσι. Εκτιμά ο ίδιος ότι ξεχωρίζουν πολύ στο αθλητικό κομμάτι, αλλά δεν μπορεί να κάνει καμία εκτίμηση και να ξεχωρίσει κάποιον σαν δυνατή προσωπικότητα.

Αυτό επίσης που τον συγκινεί ιδιαίτερα και συμβαίνει μετά το παιχνίδι είναι ότι είναι ακόμα πιο αναγνωρίσιμος, ο κόσμος τον αγκαλιάζει και του εκδηλώνει τη συμπάθεια και την αγάπη του.

«Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα με αγαπούσε τόσο πολύ θα εκλάμβανα την αγάπη του κόσμου με τέτοιο τρόπο, μετά το παιχνίδι. Δεν έχω ζήσει τίποτα πιο έντονο στη ζωή μου από αυτό που ζω τώρα», είπε.

«Είναι πολύ συγκινητικό να συναντάς ανθρώπους στο δρόμο που δεν τους γνωρίζεις, να σε σταματάνε στο δρόμο, να σε αγκαλιάζουν να σου λένε καλά λόγια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ»:

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΡΗΤΗ TV θα μεταδώσει ζωντανά τη μεγάλη παρέλαση, που για 16η συνεχή χρονιά, χορηγός είναι η AMSTEL που και φέτος θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκστρατεία για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News