Πολιτισμός

Συμμετοχές στο 24ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε και διοργανώνει το 24ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και στα σχολεία τους να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής και να ταξιδέψουν στη χωρά του ονείρου και της φαντασίας με οδηγό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 29 Μαΐου έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου στη φιλόξενη αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου.

Οι εκπαιδευτικοί εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου (Έβανς 83-85, στοά Μουρτζή, 2ος όροφος, τηλ.-φαξ: 2810/284.190), ή με τον πρόεδρο κ. Μανόλη Μπελαδάκη στο τηλ. 6974/750.597 και να αποστέλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους και τη φωτογραφία της Θεατρικής Ομάδας στις Γραφικές Τέχνες Πατεράκης, τηλ. 2810/227.933 (υπόψη κυρίας Πέλας) και στο email printpat@otenet.gr.

H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από: Την ονομασία του σχολείου και της τάξης που θα συμμετέχει, τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο, ονόματα εμψυχωτών, συντελεστών και μαθητών, διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά) και φωτογραφία της θεατρικής ομάδας. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 2α Μαρτίου.

Διαγωνισμός αφίσας φεστιβάλ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" καλεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την αφίσα και το καρτ ποστάλ του φεστιβάλ, τα οποία διανέμονται σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου.

Η επιλογή θα γίνει από ειδική επιτροπή. Όσοι συμμετέχουν θα πάρουν έπαινο συμμετοχής και τα έργα τους θα εκτεθούν στο φουαγιέ του Θεατρικού Σταθμού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Τα έργα θα σταλούν σκαναρισμένα στο e-mail του Συλλόγου: dhmotiko@otenet.gr.

Το έργο που θα επιλεγεί θα βραβευτεί με ειδικό έπαινο. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 2α Μαρτίου. Είναι γνωστό ότι το φεστιβάλ λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης, για την οποία όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.

Ακόμη, η βραδιά συμμετοχής του κάθε σχολείου θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια