Πολιτισμός

“Ο φυλακισμένος του Ιτς Καλέ” παρουσιάζεται και στο Ηράκλειο

Το νέο βιβλίο του πρώην δικαστή και συγγραφέα Θεόδωρου Δημοσθ. Παναγόπουλου με τίτλο “Ο φυλακισμένος του Ιτς Καλέ” στο Ηράκλειο.

Το νέο βιβλίο του πρώην δικαστή και συγγραφέα Θεόδωρου Δημοσθ. Παναγόπουλου με τίτλο "Ο φυλακισμένος του Ιτς Καλέ" παρουσιάζουν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο, ο Σύλλογος Συγγραφέων-Λογοτεχνών Ηρακλείου "Κρητών Λόγος", ο Σύλλογος Πελοποννησίων Κρήτης και οι εκδόσεις "Ενάλιος".

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα "Καστελλάκη" του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο δημοσιογράφος της "ΚΡΗΤΗ TV" Γιώργος Σαχίνης.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο φιλόλογος και συγγραφέας Μιχάλης Τζανάκης. Ο Γιάννης Κασωτάκης θα επενδύσει μουσικά την εκδήλωση, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο Γιάννης Βαρδάκης.

«Ποιος είναι ο φυλακισμένος του Ιτς Καλέ; Μέσα στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα διαβάσει τη συναρπαστική ιστορία της περιπετειώδους ζωής του. Θα τον ακολουθήσει στο δύσκολο και ματωμένο δρόμο του προς την ελευθερία και τη δόξα. Θα ζήσει δίπλα του το μεγάλο αγώνα του να δώσει στους Έλληνες υπερηφάνεια, πατρίδα, μέλλον. Είναι η ιστορία σαν μυθιστόρημα του Αγίου των Ελλήνων», αναγράφεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.

Σχόλια