Ο ντελάλης του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Ο ντελάλης του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους δρόμους του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Λιονταριών Ηρακλείου έφτασε το βράδυ της Τετάρτης, ο Ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Το μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης στο Ηράκλειο γιορτάζει τις Απόκριες εντός των τειχών. Συντροφιά με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84, παρέα με τους Batala, το OMMA Studio και την Amstel.

Πλήθος κόσμου στην πλατεία των Λιονταριών, μικροί και μεγάλοι, με κέφι, ζωντάνια και πολύ καλή διάθεση κατέβηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου, για να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξυλοπόδαροι, μασκαρεμένοι δίνουν το "παρών" στο street party στην καρδιά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Λιονταριών από τις 7 το απόγευμα.

Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της διοργάνωσης!

«Γίνε ο καλύτερός σου εαυτός»! Αυτό είναι το θέμα, το κάλεσμα, το σύνθημα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018, οι εορτασμοί του οποίου ξεκίνησαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2018.

Μετά το Ηράκλειο, το μεγαλύτερο καρναβάλι θα ταξιδέψει στα Χανιά την Πέμπτη. Παράλληλα, ο ντελάλης θα βρεθεί και στον οικισμό Σταυρωμένου την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 17:30 το απόγευμα περιμένουν όλοι οι κάτοικοι των χωριών της περιοχής του Αρκαδίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News