Δηλώστε συμμετοχή στο Τέχνη καθ' οδόν 2018

Πολιτισμός
Δηλώστε συμμετοχή στο Τέχνη καθ' οδόν 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Φεστιβάλ «Τέχνη καθ' οδόν» 2018, η οργανωτική επιτροπή καλεί σε μια ακόμη συνάντηση όσους εικαστικούς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου και ώρα 16.00, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2), προκειμένου να υποβάλουν ιδέες και προτάσεις  για τον τομέα αυτό.

Στην ίδια προγραμματισμένη συνάντηση, οι εικαστικοί Δημήτρης Κόκκορης, Άννα Μαχαιριανάκη, Ειρήνη Λιναρδάκη και Άννα Σαλούστρου θα παρουσιάσουν στους  συναδέλφους τους και στο κοινό το έργο και τις τεχνικές τους.

Επισημαίνουμε ότι ανάλογες παρουσιάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 2 και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, θα εξακολουθήσουν δε να γίνονται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του φεστιβάλ, καθώς στους επιδιωκόμενους στόχους του περιλαμβάνεται η προώθηση του καλλιτεχνικού έργου, με κάθε δυνατό τρόπο.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες όλων των τομέων μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://culture.heraklion.gr/registration-form/ ή στο γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δήμου Γιώργου Αντωνάκη (Ανδρόγεω 2), μέχρι την 28η Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News