«Μαγικό» κλείσιμο στις εκδηλώσεις στο Talos Plaza

Πολιτισμός
«Μαγικό» κλείσιμο στις εκδηλώσεις στο Talos Plaza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή βραδιά με την Βούλα Στρατάκη, παρέα με τη μουσική της μπάντα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της δράσης ΑΤΑΧΤΟΙ, στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ που διοργανώνεται στο TALOS PLAZA την Παρασκευή.

Για άλλη μία φορά η Βούλα Στρατάκη, η οποία και εκείνη στηρίζει την προσπάθεια της Δράσης, παρέα με τη μουσική της μπάντα θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του TALOS PLAZA την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και ώρα 9 το βράδυ και μας υπόσχονται μία ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Την Βούλα συνοδεύουν ο Γιάννης Τσιλογιάννης (κιθάρα/φωνή), Γιώργος Κουρουπής (Βιολί) και ο Νίκος Σκιαδάς (Κρουστά).

Επίσης το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το «μαγικό» κλείσιμο στην τελευταία μέρα της προσπάθειας της Δράσης, στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ, που ξεκίνησε 16 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται 6 Ιανουαρίου, στο Talos Plaza.

Ο Vitalio μάγος ταχυδακτυλουργός μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο ''Ελλάδα ΕΧΕΙΣ Ταλέντο'' θα χαρίσει ένα μαγικό δίωρο.

Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη!

Τα έσοδα του εορταστικού μας project καθώς και μέρος των εσόδων από τη σύμπραξη με τους τοπικούς παραγωγούς θα πάει για την ενίσχυση 2 πολύ σημαντικών Project της δράσης ΑΤΑΧΤΟΙ.

1) Ανακαίνιση Παιδικών Δωματίων (σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες)

2) Β' μέρος αγοράς Σομπών Θέρμανσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News