Πολιτισμός

Το τρενάκι, ταξίδεψε & καταξοδεύει μικρούς & μεγάλους στον Πλατανιά

Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Δήμο Πλατανιά

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου εορταστικού προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του τρένου στις Δημοτική Ενότητα Πλατανιά.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, καθώς επίσης και οι επισκέπτες, επιβιβάστηκαν στο τρενάκι, με αφετηρία το Δημαρχείο Πλατανιά και είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τη βόλτα τους στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Η γιορτή συνεχίστηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μάλεμε. Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίραζε λιχουδιές, συμμετείχαν στους χορούς και στα παιχνίδια του Κλόουν ''PEPITO'', ενώ μαθήτριες του εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά είχαν αναλάβει το face painting των παιδιών.

Τέλος, μικροί μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν με τη μουσική που επιμελήθηκε ο DJ Νίκος Βογιατζάκης.

To τρενάκι σήμερα Πέμπτη 28/12/2017, συνεχίζει το ταξίδι του στη Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου (1η στάση στην πλατεία της Σπηλιάς, 2η στάση στην πλατεία Κολυμβαρίου, όπου θα ακολουθήσει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα) και αύριο Παρασκευή 29/12/17 το ταξίδι θα συνεχισθεί στη Δημοτική Ενότητα Μουσούρων (1η στάση στο Πολιτιστικό κέντρο Φουρνέ, 2η στάση στην πλατεία του Βατολάκου, και 3η στάση όπου θα ακολουθήσει το εορταστικό πρόγραμμα στο Δημοτικό σχολείο Αλικιανού).


Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πλατανιά, γίνονται με τη συνεργασία των οικείων τοπικών συμβουλίων, των πολιτιστικών συλλόγων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Στόχος και φέτος είναι να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες.

Σχόλια