Πολιτισμός

Γεμίζουμε το «Αστόρια» και βοηθάμε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, γεμίζουμε το κινηματοθέατρο «Αστόρια» και βοηθάμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και το συγκρότημα  Bogaz Musique θα βρίσκονται στην πόλη του Ηράκλειου λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα για το σκοπό αυτό.

Τη μεγάλη αυτή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Candia, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των δράσεων της ροταριανής χρονιάς 2017- 2018.

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής βραδιάς, που πρόκειται να παρουσιαστεί στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου κ. Άρης Μαρκάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV Μικτή Ζώνη και μίλησε για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν. Με την ευκαιρία της παρουσίας του, αναφέρθηκε και στον Θωμά Μαύρο, που ήταν ένα από τα θέματα της χθεσινής εκπομπής. 

Η συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου αποτελεί για τον Όμιλο την κορωνίδα όλων των φετινών εκδηλώσεων και δράσεων, που αποκλειστικό στόχο έχουν την συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση του μεγάλο έργου της φετινής ροταριανής χρονιάς 2017-2018:

Αγορά ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου, το οποίο θα γίνει δωρεά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να καλυφθούν οι ανάγκες του Σπιτιού φιλοξενίας παιδιών, το οποίο σύντομα θα αρχίσει να κατασκευάζεται στην πόλη μας.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση: «ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. κ. Άρης Μαρκάκης και τα μέλη του Ομίλου απευθύνουν κάλεσμα στην κοινωνία του Ηρακλείου να στηρίξει με την παρουσία της την μεγάλη αυτή προσπάθεια».

Σχόλια