Πολιτισμός

Ο Άρης Μαρκάκης στη Μικτή Ζώνη για τη συναυλία Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και το συγκρότημα Bogaz Musique έρχεται Ηράκλειο για καλό σκοπό και θα μας μαγέψει με τη φωνή της.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και το συγκρότημα Bogaz Musique έρχεται Ηράκλειο για καλό σκοπό και θα μας μαγέψει με τη φωνή της, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Candia, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των δράσεων της ροταριανής χρονιάς 2017- 2018 διοργανώνει τη Μεγάλη αυτή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «ASTORIA».

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής βραδιάς, που πρόκειται να παρουσιαστεί στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου κ. Άρης Μαρκάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV Μικτή Ζώνη και μίλησε για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν. Με την ευκαιρία της παρουσίας του, αναφέρθηκε και στον Θωμά Μαύρο, που ήταν ένα από τα θέματα της χθεσινής εκπομπής. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου αποτελεί για τον Όμιλό την κορωνίδα όλων των φετινών εκδηλώσεων και δράσεων, που αποκλειστικό στόχο έχουν την συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση του μεγάλο έργου της φετινής ροταριανής χρονιάς 2017-2018:

Αγορά ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου, το οποίο θα γίνει δωρεά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να καλυφθούν οι ανάγκες του Σπιτιού φιλοξενίας παιδιών, το οποίο σύντομα θα αρχίσει να κατασκευάζεται στην πόλη μας.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση: «ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. κ. Άρης Μαρκάκης και τα μέλη του Ομίλου απευθύνουν κάλεσμα στην κοινωνία του Ηρακλείου να στηρίξει με την παρουσία της την μεγάλη αυτή προσπάθεια».

Σχόλια