default-image

Ο Eddy Way διασκεδάζει τα παιδιά στην Παιχνιδοχώρα

Πολιτισμός
Ο Eddy Way διασκεδάζει τα παιδιά στην Παιχνιδοχώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες στις δώδεκα οργανωμένες δράσεις του. Από νωρίς το πρωί, μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το χώρο συμμετέχοντας σε μια σειρά από δραστηριότητες στην "Παιχνιδοχώρα" στο Ρέθυμνο.

Από την «παλέτα των ξωτικών», το «μαγικό βιβλίο», η «λιχουδιά των ξωτικών», τη «τρίλιζα μπάσκετ», μέχρι το «δώρο ευχής», το «μαγικό ποδοσφαιράκι», τις «ευχές από την ψυχή σου», το «εργαστήρι στολιδιών», τη «συνεργασία με τα ξωτικά» και φυσικά τη «αγκαλιά του Αϊ Βασίλη», το «Οδηγώ με ασφάλεια» και την «ανταλλαγή βιβλίου», όλες οι ΔΩΡΕΑΝ δράσεις αγκαλιαστήκαν προσφέροντας χαμόγελα στους επισκέπτες.

Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας περιλάμβανε Έκθεση βιβλίου από το ΙΤΕ - Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, χριστουγεννιάτικο κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρωμοναστηρίου, παραδοσιακούς χορούς από τον Σύλλογο Ερωφίλη,  δράσεις του τμήματος Γ΄ κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ- 1ου Ε.Κ. Ρεθύμνου, θεατρική Παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση από την ομάδα Θεατρικός Περίπλους, παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από την παιδική χορωδία "Χορωδοταξιδευτές" του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

10:30 - 21:00 ΙΤΕ - Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας: Έκθεση βιβλίου γενικού ενδιαφέροντος και ανθρωπιστικών επιστημών των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών. Καθημερινά από 17 έως και 24 Δεκεμβρίου στο lobby στο σπίτι του Πολιτισμού τα ξωτικά σας περιμένουν να σας ξεναγήσουν…

17:00 - 21:00: «Γίνε η πριγκίπισσα  του παραμυθιού»! Το Τμήμα Γ΄ κομμωτικής του  1ου ΕΠΑΛ- 1ου Ε.Κ. Ρεθύμνου υποδέχεται όλες τις μικρές κυρίες. Μεταμορφώνοντας την καθεμία ξεχωριστά σε μια πανέμορφη πριγκίπισσα! Θα σας περιμένουμε στο Σπίτι Πολιτισμού.

18:00: Το Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου, καταξιωμένο στην συνείδηση του Ρεθεμνιώτικου λαού ως φάρος πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς, μένοντας πιστό στις παραδοσιακές αξίες της πολιτισμικής μας ταυτότητας παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.

19:00: Συναυλία με τον Eddy Way.

20:00: Συναυλία με τον Κώστα Δόξα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News