Πολιτισμός

Οι εκπαιδευτικοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο Ηράκλειο

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος».

Η Χορωδία, η Ομάδα Βιβλίου και η Μουσικοπαιδαγωγική ομάδα «Τζαμ τζαμ» του Συλλόγου ανταμώνουν σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και τραγούδια, παραμύθια και ιστορίες απ' όλο τον κόσμο.

Επίσης, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 20:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη «Songs for a blue cloud», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η Κυβέλη Καστοριάδη - κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη - με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα, παρουσιάζει ένα ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς - ορόσημα γνωστά τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian  κ.α.

Την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» συμπεριλαμβάνει:

«Ένα δέντρο γεμάτο τρόφιμα».

10:30: Θεατρικό Δρώμενο από τους μαθητές του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου.

10:30: «Γιαγιάδες στο Κάστρο» ΚΗΦΗ Τεμένους.

17:00: Λύκειο Ελληνίδων - Τμήμα Θεατρικού  Παιχνιδιού «Ο καλικάντζαρος που φοβόταν το σκοτάδι».

18:00: Ο Άθως Δανέλλης με το Θέατρο Σκιών Κρήτης : «Το Γιορτινό Τραπέζι του Καραγκιόζη» - Χριστουγεννιάτικες κατασκευές: «Σχεδία» με την Δήμητρα Μηλαθιανάκη.

20:00: Συναυλία Lab Music Education Jazz Band ft Ines Walters.

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο    

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro       

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ - https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

e-mails: xristougenniatikokastro@hotmail.com -

xristougenniatikokastro@gmail.com

Σχόλια