Πολιτισμός

Η τέχνη της ζωγραφικής και της κεραμικής έλαμψαν στο TALOS PLAZA

Αφορμές, ατόφιας επαφής, με την εικαστική τέχνη είχαν, όλοι όσοι επισκέφθηκαν την Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 το TALOS PLAZA.

Αφορμές, ατόφιας επαφής, με την εικαστική τέχνη είχαν, όλοι όσοι επισκέφθηκαν την Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 το TALOS PLAZA.

Η ζωγράφος Φλώρα Ρουμελιώτη μύησε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, στην τέχνη του ζωντανού πορτρέτου, μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση του street art.

?

H ίδια δήλωσε: «…η αγάπη μου για το πορτρέτο με ώθησε στο street Art. Πιστεύω ότι η τέχνη και η επικοινωνία μέσον αυτής είναι ο ένας πυλώνας για την ανάπτυξη και την στήριξη του τόπου! Η δράση μου λοιπόν μέσον του Φεστιβάλ ΤΕΧΝΗ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ, όπου είμαι και στην Οργανωτική Επιτροπή, θεωρώ ότι έχει θετικά αποτελέσματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η πρόσκληση του TALOS PLAZA, με ευχαρίστησε γιατί προωθεί την συνεργασία και την επικοινωνία μέσον της Τέχνης».

?

Στον ίδιο επιτυχημένο ρυθμό η Κεραμίστρια Εύα Ζερβάκη, απασχόλησε πολύ δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους, με πήλινες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Το εργαστήριο της θα συνεχίσει να λειτουργεί στο TALOS PLAZA τις εξής ημερομηνίες: Δευτέρα 11/12 ώρα 16.00,Τρίτη 12/12, Τετάρτη 13/12, Σάββατο 23/12 ώρα 13.00, Κυριακή 24/12, Σάββατο 30/12 ώρα 13.00, Κυριακή 31/12).

Τα χριστουγεννιάτικα Παζάρια που φιλοξένησε το TALOS PLAZA το Σαββατοκύριακο, στον αίθριο χώρο του, λειτούργησαν με επιτυχία, ενισχύοντας τα σχολικά ταμεία, των συλλόγων γονέων και Κηδεμόνων που τα διοργάνωσαν.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια