default-image

Οι ήρωες της Disney έρχονται με έλκηθρο αυτά τα Χριστούγεννα

Πολιτισμός
Οι ήρωες της Disney έρχονται με έλκηθρο αυτά τα Χριστούγεννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη, που θα σκορπίσει πολλά - πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους επιφυλάσσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου με τον Άη Βασίλη και το έλκηθρό του να μας φέρνει τη μαγεία των εορτών στην πόλη μας.

Ο Άη Βασίλης βέβαια δε θα είναι μόνος… θα έχει μαζί του και τους αγαπημένους ήρωες της Disney και θα περιμένει την Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη στην πλατεία Λιονταριών για πολύ χορό, τραγούδι και πολλές - πολλές φωτογραφίες.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 με 14:00 το μεσημέρι ο Άη Βασίλης με τα κεράσματά του και Live μουσική θα σας περιμένει στην Οδό Θησέως και Κόσμων γωνία... απέναντι από το Σ.Μ. «Χάρμα».

Ακόμη την  Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα ο Άη Βασίλης με το έλκηθρο του και τους ήρωες της Disney θα παρελάσουν σε όλο το κέντρο του Ηρακλείου... Αφετηρία παρέλασης... (Δικαιοσύνης, Ίδης, Καλοκαιρινού, Αγ. Μηνά, Κυρίλλου Λουκάρεως, πλ. Κορνάρου, Μικρή Έβανς, 1821, Αβέρωφ, Ζωγράφου, πλ. Δασκαλογιάννη (λήξη παρέλασης).

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 με 14.00 το πρωί ο Άη Βασίλης με τα κεράσματα του και Live μουσική θα σας περιμένει στην Οδό Καλοκαιρινού και Γιαμαλάκη γωνία {Καμαράκι]

Στις 23 και 24 Δεκεμβρίου και στις 27 και 28 Δεκεμβρίου και στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, ώρες καταστημάτων πρωί, ή απόγευμα οι ήρωες θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους στο κέντρο του Ηρακλείου… (Δαιδάλου, 1821, Καλοκαιρινού, Έβανς, Αβέρωφ, Ζωγράφου, 1866, Αγ. Μηνά, Κατεχάκη, Αργυράκη, Ίδης, Δικαιοσύνης).  

Όλες οι εκδηλώσεις είναι εντελώς δωρεάν.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News